Akce, tipy, zajímavosti,  Kvízová školení,  Vzděláváme a slaďujeme

ŽIVOTOPIS BEZ ŠABLONY

Životopis bez šablony je první z naší série kvízových školení. Více o nich i proklik ke všem ostatním najdete tady.

Vsadím se, že jste četl/a nejeden článek o tom, jak na životopis a všechny byly plné rad co musíte a jak to musíte. Taky je znám. A nemám je ráda. Hlavně proto, že se pletou. Nebo jinak. Mají pravdu, pokud člověk hledá práci asistentky ve středně velké společnosti se zahraničním vlastníkem. Ale pro skoro všechny ostatní pozice se pletou. A pokud vaše zkušenosti jen trochu vybočují, pak jsou úplně k ničemu i na pozici té asistentky. 

My vám nebudeme říkat, co musíte. Rovnou vám prozradíme to nejdůležitější: Váš životopis má být o vás. Nemá vás nacpat do nějaké šablony. Má vás ukázat v tom nejlepším světle a ve všem se podřídit tomu, co chcete nabídnout. 

Přijměte pozvání k našemu kvízovému školení na téma Životopis bez šablony. Čtrnáct otázek a na konci odpovědi s vysvětlením, které vám dosud žádný článek neprozradil.

Budeme rádi, když si kvíz zkusíte proklikat.

A ještě raději, když se k němu pak vrátíte a s jeho pomocí opravdu zpracujete svůj perfektní životopis. Svůj. Pro sebe perfektní. Ne ze šablony. Protože i vy sami jste originál.

Hodně štěstí.